tisdag 23 juni 2009

Sol!!



Checka min snygga solbränna ;) Idag blev jag påhoppad på jobbet: "varför har du inte lika bruna ben?" Ibland är de för roliga, damerna...
Blev i alla fall en rejäl solstund på torget idag. De var mer sugna på sol än på gymnastik - och vem är inte det??

3 kommentarer:

Jenny sa...

Haha, läcker linje! ;) blir du brun eller kommer det röda tonas bort?

klas sa...

Denna kommentar kommer inte alls på rätt plats men apropå dina tidigare inlägg om film så kom jag osökt att tänka på "Far from heaven" när jag såg "Timmarna" idag. Det var ju faktiskt lite märkligt att det återigen var Julianne Moore som spelade en kämpande människa på 50-talet, gråtandes bakom välputsade fasader. Men jag tycker den här var intressantare och den grep mig mer. Hon är förresten grymt skicklig på att le med sorgsna ögon. Har du sett filmen och vad tycker du?

Emi sa...

Jajemän, jag såg Timmarna på bio, t o m på en förhandsvisning! Men det va ju ett tag sen. Den grät jag också till. Jag upplevde filmen som lite rörig, lite för drömsk och dimmmig. Moore spelar ju hur bra som helst, och det är faktiskt bara kvinnorna i filmen som jag minns - ingen av männen. Men storyn va lite luddig - blev inte sugen på att läsa boken direkt ;) Så, jag tror inte jag vill se filmen igen heller.