fredag 16 januari 2009

Dagens i-landsproblem 2

Nu har jag också kommit in mig i det här med Spotify! Men alltså - det är ju galet att man inte ens vet vad man ska söka på för musik när man väl har tillgång till ett jättearkiv!! Det är väl så när man har möjlighet att välja allt... Svårt att njuta av det lilla när man kanske kan hitta något ännu bättre?

10 kommentarer:

Malena Nilsved sa...

hur gör man? vill också.

Emi sa...

Sorry... jag fick en inbjudan via Dagens hemsida (Vilken present!!!) men vi får inga inbjudningar att ge vidare tyvärr... Gå in på www.spotify.com och registrera din mejladress så kan du få en inbjudan av dem längre fram... vet dock inte vänttiden...

Mattias Hermansson sa...

Ragga lite på FB så får du nog en snabbare malle.

Malena Nilsved sa...

Ragga på FB. hur sjutton då min vän!?

Emi sa...

Eh, typ skriva - "Nån som vill ge mig spotify" som status, tror jag han menar....

Mattias Hermansson sa...

mm typ :-p

Malena Nilsved sa...

hur kan folk ge det till folk?! det är min fråga..

Mattias Hermansson sa...

Jo såhär är det, det är som, så mycket annat, från början utdelat till en väldigt liten grupp människor som testar, dessa människor, får i sin tur ett antal invites för att sprida programmet till fler, som sedan får invites, sedan får de nya invites, och så rullar det på, och snart har alla tillgång och det blir fritt, som t.e.x. gmail, som var invite-only i många år innan det släpptes fritt. Skapar en känsla av exklusivitet och är en väldigt effektiv metod för att få folk att testa produkten. Får du en invite till något som du inte i vanliga fall har tillgång till - ja, då måste man ju bara pröva!

Malena Nilsved sa...

du är bra på att förklara . tack ;)

Anonym sa...

Jag har spotify, rätt bra. Dock kass kvalitet på ljudet - sämre än genomsnitts-mp3. Men vill man bara kolla in något så är det ju kalas.