onsdag 7 september 2011

Elfrågan

Alltså, det här med att välja elbolag?! Toksvårt ju! Bra miljöval känns viktigt. Kostnad känns också väldigt viktigt. & att man blir bra bemött och att bolaget inte håller på med nåt fuffens.
Jag blir ju inte så fasligt sugen på Göteborg Energi /Din El när gp.se rapporterar om hutlösa löner för VD & chefer...

Vad har ni för el? Funkar bra? Gillar? Berätta för en stackars sökare...

5 kommentarer:

Anna sa...

Jag håller på att byta till GodEl. Gillar deras koncept och man kan välja till miljövänlig el. Enligt de har de bästa pris. Det enda dumma är att för mig tar det ca fem månader att byta (trots att jag inte är bunden till något avtal) ... Vet inte varför men det är nog inte GodEls fel. Lycka till med beslutet!

Mattias Hermansson sa...

Jag har GodEl. Kör miljövänligt. Så får man ju välja vart man vill att de skänker pengarna också. För mig tog det ingen tid alls att få igång GodEl.

klas sa...

Jag kör samma som ovanstående. God El, tycker också att det funkar bra och har blivit schysst bemött när jag snackat med dem. Är nog inte billigast men känns bäst :)

Emi sa...

Men då måste jag ju fråga varför man inte istället tar det allra billigaste och själv skänker (kanske ännu mer) pengar till något välgörande ändomål? Hum... tycker det här är svårt!

Mattias Hermansson sa...

För min del på grund av att jag vill stödja en verksamhet som inte bygger på att tjäna massvis med pengar i egoistiskt syfte.