lördag 8 mars 2008

Borde?

Idag borde jag verkligen göra nåt som gör att jag känner att jag gjort nåt vettigt idag...
Typ städa?
Eller kanske sortera bilder?
Skriva i fotoalbum?
Läsa färdigt min bok (som inte är jättebra...)?

Suck... jag vet verkligen inte vad jag ska göra.

8 kommentarer:

Malena Nilsved sa...

Vad gör du egentligen alla andra dagar då?
Jag vill också klistra bilder. Sortera och bara vara! Hur går det med allt?

love

Emi sa...

Jag gör ju massa grejer hela tiden! Hallå!

Anonym sa...

man 'borde' ingenting!
läsa böcker som är halvbra är något jag övar mig på att inte göra. det finns så många BRA böcker som väntar på att bli lästa att det känns dumt att kämpa sig igenom de andra...

Anonym sa...

Hej! Minns inte riktigt hur jag lyckades hitta till din sida idag, men hajade till när jag såg dig, för jag känner igen dig. Bodde i samma område som du, som barn, och gick i samma skola, fastän jag är några år äldre. Hoppas du och din bror har det gott nu för tiden och du lyckas färdigställa din bok!

Emi sa...

Anna: Nä, borden borde inte få finnas ;) Och när det gäller böcker e det en princip jag har, enbart för att inte ge upp för lätt. Och det gör ju faktiskt att jag uppskattar de bra böckerna _ännu_ mer!

Neny: Vad spännande! =) Men jag känner inte igen ditt namn... Jag får nog säga att vi har det bra hela familjen. Boken tar jag mig nog igenom tids nog...
Roligt att du skrev!

Anonym sa...

Hej igen, nej det är inte så konstigt, ett smeknamn är ju inte ett dopnamn. :) Jag gick på dagis med bror Björn. :)

Emi sa...

Neny: Hehe ok... Komiskt att du hittade min blogg iaf! Tyvärr har bror min ingen blogg att länka vidare till. Men vet han vem du är om jag hälsar från Neny?

Anonym sa...

Neny: nej, haha det tror jag inte, det var min lillebror som kallade mig det och inte folk i skola och dagis. Kul ändå att snubbla över dig, nu minns jag också hur, från prästen eriks sida, han hade skrivit en kommentar någonstans... och på den vägen är det. :) Lycka till i framtiden med sång och karriär! :)